Guest

Welcome

LOGIN

bnr
MOST POPULAR

Anatomia e këmbës – Pjesa e parë

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Favorites: 0 1,132 views

Anatomia e këmbës – Pjesa e parë

Game info
Anatomia e këmbës – Pjesa e parë

Description:

Ky është një kuiz nga Anatomia e njeriut. Kuizi apo testi përmban 129 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka katër përgjigje apo opcione ku vetëm njëra përgjigje apo njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e parë e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Anatominë e njeriut gjegjësisht në anatominë e këmbës së njeriut. Anatomia e njeriut, Anatomia kuize, kuize nga anatomia, Teste nga anatomia e njeriut, Anatomia e njeriut kuize shqip, Teste nga Anatomia, Anatomi kuize, kuize shqip nga anatomia, Anatomia online shqip, Anatomi kuize dhe teste, en

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

More games